Amazon Quiz Answers Today 5 June 2023(Win ₹5000 Cash)

amazon daily quiz answers

Amazon Daily Quiz Answers Today- Amazon Daily QuizTime is a quiz on the Amazon app that you can play everyday and win Amazon Pay Balance. Everyday the prize is different but the number of questions remain the same.

Today’s Amazon Daily Fun Zone QuizTime Details

  • Amazon Quiz Today Prize – ₹2500 Amazon Pay Balance QuizTime
  • Quiz Date – 5 June 2023
  • Daily Timing – 12:00 AM to 11:59 PM
  • Winner Announcement – 5 June 2023, 13:59 PM

Amazon Daily Quiz Answers For May 24, 2024– Win ₹5000 Amazon Pay Balance

Q1- India’s first 3D-printed post office is being built in which city?

Answer 1 (C) – Bengaluru

Q2- In April 2023, who marked the record of the fastest Indian to take 50 wickets in IPL history?

Answer 2 (B) – Khaleel Ahmed

Get Free Loots & Offers (Earn ₹10000 Daily)

Q3- In 2023, who became the first India Women’s cricketer to be named a Wisden Cricketer of the Year?

Answer 3 (A) – Harmanpreet Kaur

Q4- What does this animal symbolise in mythology?

Answer 4 (A) – Rebirth

Q5- This castle is associated with which country’s royal family?

All Live Amazon Quiz Answers

How to Play Amazon Daily FunZone Quiz

1. Amazon Daily Quiz is an app-only event, so first you will have to download the Amazon app on your mobile.

2. Now search Quiz or Funzone in the search bar or you can head over to the Amazon Quiz page directly.

3. On this Funzone page, you will see all Spin and win, Quiz and contests.

4. Scroll down until you find Amazon Daily Quiz and answer the questions to participate. The quiz has 5 questions, and you can answer them one-by-one. Just check back here for the correct answers.

How to Check Amazon Quiz Winners

Just click on the button below to check the previous winners of Amazon Quiz.

Amazon Quiz Daily Answers- Previous Answers

Amazon Daily Quiz Answers For 15 May 2023

Q1: In December 2022, whose bust was added to the UN headquarters campus in New York city?

Answer 1 (B) – Mahatma Gandhi

Q2: Claudine Gay became the first Black person and second woman to lead which prestigious academic institution?

Answer 2 (C) – Harvard University

Q3: Who was the Player of the Match in the first T20I between India and Sri Lanka in 2023?

Answer 3 (A) – Deepak Hooda

Q4: Name this bird, that shares its name with a sports good manufacturer

Answer 4 (D) – Kookaburra

Q5: Which of these is an A.I developed by this character?

Answer 5 (A) – J.A.R.V.I.S

Amazon Daily Quiz Answers For 14 May 2023

Q1: In 2022, who became Argentina’s all-time leading scorer in World Cups?

Answer 1 (B) – Lionel Messi

Q2: Red Chillies Entertainment’ was established by which of these actors?

Answer 2 (A) – Shahrukh Khan

Q3: The famous Matrimandir is located in which of these places known as the ‘City of Dawn’?

Answer 3 (C) – Auroville

Q4: Which species of snake is shown in this photo?

Answer 4 (B) – Python

Q5: This is a photomosaic of which famous royal?

Answer 5 (A) – Queen Elizabeth II

Amazon Daily Quiz Answers For 13 May 2023

Q1: Which web series topped the IMDb most popular web series 2022 list?

Answer 1 (D) – Panchayat

Q2: Who recently became the second batter after Joe Root to score a double century in his 100th test?

Answer 2 (B) – David Warner

Q3: Which of these was a nickname given to famous mathematician Shakuntala Devi?

Answer 3 (A) – Human Computer

Q4: This animal is the state animal of which Indian state?

Answer 4 (D) – Sikkim

Q5: This is the ‘Adalaj Ni Vav’ in which of these cities?

Answer 5 (A) – Ahmedabad

Amazon Daily Quiz Answers For 12 May 2023

Question 1: In which country was the inaugural ‘Global Buddhist Conference’ hosted?

Answer: India

Question 2: In April 2023, who became the fastest pacer to take 200 wickets in T20 cricket?

Answer: Shaheen Afridi

Question 3: Apple’s first retail store in India has been opened in which city?

Answer: Mumbai

Question 4: Which Yoga pose is named after this reptile?

Answer: Kurmasana

Question 5: This animal is mostly found in which grassland?

Answer: Savannah

Amazon Daily Quiz Answers For 11 May 2023

Q1: The ‘Hwasong-18 intercontinental ballistic missile’ was developed by which country?

Answer 1 (A) – North Korea

Q2: Mohammad Shahabuddin Chuppu was sworn in as the 22nd President of which country?

Answer 2 (B) – Bangladesh

Q3: In April 2023, who became the 4th batsman in the world to score 6000 runs in IPL?

Answer 3 (C) – Rohit Sharma

Q4: This is the masoleum of which spiritual leader?

Answer 4 (C) – Inam Reza

Q5: This deer is native to which region of the world?

Answer 5 (D) – Indian Subcontinent

Amazon Daily Quiz Answers For 10 May 2023

Last few days answers for the daily Amazon quiz:

Q1: In which country did India construct the Buzi Bridge?

Answer 1 (A) – Mozambique

Q2: Parkash Singh Badal, who recently passed away, was the Chief Minister of which state for 5 consecutive terms?

Answer 2 (B) – Punjab

Q3: What is the name of the world’s largest and most powerful rocket that SpaceX launched from Texas, USA?

Answer 3 (D) – Starship

Q4: This animal was the most prestigious hunting target in which era of Europe?

Answer 4 (C) – Medieval

Q5: This temple is located in which district of Gujarat?

Answer 5 (B) – Kutch

Amazon Daily Quiz Answers For 9 May 2023

Q1: The Great Pacific ________ Patch is a collection of marine debris in the North Pacific Ocean.

Answer 1 (S) – Garbage

Q2: The third in-person Quad Summit will be held in which city?

Answer 2 (D) – Sydney

Q3: Who created history by becoming the first Indian woman to be named in Wisden Cricketers of the Year 2023?

Answer 3 (B) – Harmanpreet Kaur

Q4: Which species of this animal has the widest range of all non-human primates?

Answer 4 (C) – Rhesus Macaque

Q5: In which year was this building formally opened?

Answer 5 (C) – 2-Jul

Amazon Daily Quiz Answers For 8 May 2023

Q1: In which state’s assembly elections was the ‘Vote from Home’ initiative introduced for the first time?

Answer 1 (D) – Karnataka

Q2: Who bagged the 2023 Filmfare Best Actress Award for her film ‘Gangubai Kathiawadi’?

Answer 2 (C) – Alia Bhatt

Q3: The final match of IPL 2023 will be played on May 28 at the Narendra Modi Stadium in which city?

Answer 3 (B) – Ahmedabad

Q4: This animal is integral to which Indian state’s culture?

Answer 4 (D) – Kerala

Q5: This mountain comes under which range in the USA?

Answer 5 (D) – Rocky Mountains

Amazon Daily Quiz Answers For 7 May 2023

Q1: India’s first water-based metro service started commercial operations in which city?

Answer 1 – Kochi

Q2: As part of India’s SAGAR Mission, INS Tarmugli is being transferred to which country?

Answer 2 – Maldives

Q3: In April 2023, who became the fastest Indian to score 7,000 runs in T20 cricket?

Answer 3 – KL Rahul

Q4: What island are these animals native to?

Answer 4 – Madagascar

Q5: Who brought this fruit to the Americas?

Answer 5 – Christopher Colombus

Amazon Daily Quiz Answers For 6 May 2023- Win ₹1250 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5: Which country is set to host Astana International Forum in June 2023?

The answer is- Kazakhstan

Question 2 of 5: In 2023, who became the first Indian to win four medals at world wrestling championships?

The answer is- Bajrang Punia

Question 3 of 5: For which legendary cricketer was a gate named at the iconic Sydney Cricket Ground in Australia on his 50th birthday?

The answer is- Sachin Tendulkar

Question 4 of 5: What is the chinese name of this fruit?

The answer is- Yang Tao

Question 4 of 5: This ship left off from which location?

Answer 5 – Southampton

Himanshu Kumar

He is college student. And likes to write about money making apps, fantasy apps and other tech stuff.

Leave a Reply